TRW fékbetétek széles választéka

A TRW fékbetétek minősége immáron az egész világon ismerté vált. Amennyiben Ön is szereti a magas minőségű termékeket, akkor keressen fel bennünket a webáruházunkban.

TRW fékbetétek elengedhetetlen alkatrészeknek bizonyulnak a tárcsafékekhez. A világ egyik legnagyobb autóipari beszállítójáról beszélhetünk. Amely mára már igen nagy múltra tekinthet vissza. A terméklista igen szélesnek mondható, melyek mind magas minőségre tesznek szert. Továbbá arról is büszkélkedhetünk, hogy azok a termékek melyek megtalálhatóak a termékpalettánkon mind piacvezető helyen állnak. Többek között ez annak is köszönhető, hogy a fejlesztések napi szintűek, melyeken leginkább közel 4000 mérnök dolgozik napi, mint nap. A cég székhelye Amerikában található meg, viszont ezen kívül más országokban megtalálhatóak telephelyek, illetve más létesítmények. A TRW számos pótalkatrészt készít a különféle gépjárművek részére. A tevékenységi kör alá tartozik a gyártás, képzés, illetve a termékoktatás.

Ezen felül még meg kell említeni a műszaki támogatást, marketing támogatást, termék-menedzsmentet, illetve a logisztikát, stb. A cég által gyártott termékek egy átfogó márka jelzés alatt jelennek meg, amely nem más, mint a Lucas. A TRW név alatt pedig futóműrendszerek területén kínál ideális választékot a széles kormánymű és függesztési termékpalettájával. Amennyiben Ön is szeretné megtekinteni a teljes kínálatunkat, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva. Megtalálható a webshopunkban a féknyereg, kézifékdob, lengőkar, fékcső, stabilizátor, kormány gömbfej, fékbetét, spirálguruló, stb. Érdemes a minőséges már márkás termékek mellé letenni a voksunkat, ugyanis hosszútávon sokkal kifizetőbb megoldásnak tűnnek.