Toner rendelés – Eredeti vagy utángyártott?

Gyakran merül fel a kérdés, hogy melyik tonert érdemes választani. Vannak, akik kizárólag az eredeti termékeket hajlandók használni, míg mások inkább az utángyártott termékeket preferálják. Érdemes mindkettőnek alaposan utána nézni és azután dönteni melyiket választja.

Toner rendelésÖsszeségében kétféle típusú toner létezik. Bár vannak más típusok is, mégis ez a két fajta a legjellemzőbb. Az egyik az eredeti toner, mely kiváló minőségre képes, nagyon alacsony a hibaszázalék. Viszont arra felhívjuk a figyelmet, hogy az eredeti megnevezés csalóka lehet, ugyanis azt az érzetet kelti, hogy az eredeti toneren kívül minden más hamisítvány, ami nem igaz. Tehát az utángyártott toner sem hamisítvány. A kettő közt a nagy különbséget az jelenti, hogy míg az eredeti tonereket a nyomtató gyártója készíti, addig az utángyártott tonereket a nyomtató gyártójától független gyártó. A másik fontos különbség az ár, ugyanis az utángyártott tonerek jóval olcsóbbak, mint az eredetiek, olykor akár tizedannyiba is kerülnek, ami szintén nem utolsó szempont.

Na, de melyik a jobb? Erre jó válasz nem létezik, ugyanis az egyéni elvárások és a pénztárca dönti el, ki melyiket választja. Viszont bármelyik mellett is teszi le a voksát, nagyon fontos, hogy honnan vásárol, ugyanis ezen a toner minősége is múlhat, attól függetlenül, hogy eredeti vagy utángyártott tonerről van-e szó. Ha nem tudja honnan rendeljen, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a best-toner.hu webáruházat, ahonnan kiváló minőségű nyomtatási termékeket tud vásárolni! Ráadásul az eredeti és az utángyártott termékekről is bővebb információkat tudhat meg, így el tudja dönteni melyik tonert preferálja és vásárolj meg! Látogasson el Ön is a best-toner.hu webáruházba!