Tegye különlegessé a gyermeke születésnapját

Minden szülő a legjobbat szeretné adni a gyermekinek, de sokszor ütközünk, olyan akadályokba, hogy már nem igazán tudjuk, hogy mivel is szerezzünk örömet neki. Ám mi most mutatunk pár új ötletet.

Bohóc rendelés bármilyen alkalomra. Kicsik és nagyok egyaránt örömmel fogadják ünnepségek alkalmával, ha a szülők egy meglepetés mókamesterrel rukkolnak elő. Amennyiben Ön is szeretné a gyermeke születésnapját igazán különlegessé tenni, akkor itt a vissza nem térő alkalom. Mi egy teljesen megbízható szolgáltatást nyújtunk, amely mellett nem kell azon aggodalmaskodni, hogy vajon megérkezik-e időben a megrendelt vendég. Illetve az sem fordulhat elő, hogy hiteltelen és oda nem illő öltözékben jelenünk meg. Sajnos egyre több olyan csalóval találkozhatunk manapság, akik hiteltelenné teszik ezt a szakmát, ám mi minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ennek az ellenkezőjét bebizonyítsuk. Mi egész évben állunk a rendelkezésetekre és garantáljuk, hogy minőségi szolgáltatást és szórakozást biztosítunk.

A csilláron való hintázás helyett kínálunk inkább zsonglőrködést, lufihajtogatást és még bűvészkedést is. Az érdekesség kedvéért nálunk fiú és lány bohócokat is talál, így kislányokat és kisfiúkat is meglephetünk egyaránt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol minden további bővebb információt megtalálhat. Szeretnénk még felhívni a figyelmét, hogy a Budapesten való szereplés alkalmával nem számolunk fel kiszállási díjat. Kattintson a musor-iroda.hu oldalára, illetve elérhetőek vagyunk még a 70/255-1999-es telefonszámon. Írhat nekünk e-mailt is a repertoar@musor-iroda.hu címre. Minden kedves érdeklődőnket várjuk sok szeretettel! Jó szórakozást!