Tájékozódjon a Zika-vírusról a legmegbízhatóbb helyről!

Nyilván Ön is hallott már a mostanában a hírekben is igen nagy hírverésre szert tett Zika-vírusról. Ez az a vírus, amelytől elsősorban a terhes nők tartanak, hiszen a feltételezések szerint kisfejűséget okozhat a magzatoknál. Amennyiben azonban Ön is biztos információkhoz szeretne jutni a már hozzánk is egyre közelebb kerülő Zika-vírusról, akkor válassza a Belvárosi Orvosi Centrumot, amelynek a blogbejegyzései között Ön is több témában is megbízható adatokhoz juthat.

A közismert Zika vírus már a szomszédos országokban is felütötte a fejét, ezért vélhetően hamarosan Magyarországon is megjelennek majd az első fertőzöttek. A vírustól leginkább a gyermeket tervező nők tartanak, hiszen általánosan elfogadott elképzelés, hogy a Zika-vírust hordozó szúnyog csípése kismamák esetében mikrokefáliát okoz a magzatnál. Azonban a kettő valójában igen gyenge összefüggést mutat csak, melyre is csak nemrégiben találtak bizonyítékot. Ezen felül pedig az egészséges embereknél szinte semmilyen tünet, vagy enyhébb influenzára hasonlító tünetek jelentkeznek a megfertőződést követően. Amennyiben azonban Ön ennél is több információra szeretne szert tenni a Zika-vírusról, akkor mindenképpen keresse fel a Belvárosi Orvosi Centrum weboldalát, ahol Ön is megbízható szakemberektől tájékozódhat! A tapasztalt és magas szintű szakmai tudással rendelkező orvosainktól akár személyesen is kérhet tanácsot a témát illetően.

 

Amennyiben tehát Ön is pontos információkat szeretne kapni a Zika-vírusról, akkor mindenképpen válassza a Belvárosi Orvosi Centrumot! Weboldalunkon, a www.belvarosiorvosicentrum.hu-n Ön is megtalálhat mindent, amire szüksége lehet. Személyesen találkozna velünk? Akkor egyeztessen időpontot a +36 30 870 7427-es, a +36 30 372 6832-es telefonszámokon, vagy az info@boc.hu e-mail címen!