Szuvidolás a legjobb áron!

Az étel hagyományos főzéskor kívülről túlfőhet, elveszíti az ízét, könnyen túlfő, és száraz, rágós állagú lesz.  Mivel az ételét pontosan meghatározott hőmérsékleten főzi nagyon következetes eredményekre számíthat. Ez biztosítja, hogy az étel nedves, lédús és lágy legyen. A hagyományosan elkészített ételek kiszáradnak és hulladékot eredményeznek. Például a hagyományosan főzött steak kiszáradása miatt átlagosan akár 40% -át is elveszíti. A szuvidolással a steak nem veszít mennyiségéből. A hagyományos főzés állandó figyelmet igényelhet.

Szuvidolás elérhető a legjobb termékekkel a szuvid.hu weboldalon, tehát ha szuvidoló csomagolóanyagokat keres, akkor jó helyen jár nálunk. A szuvidolás az ételeket pontos hőmérsékleten tartja. A túlsütés miatt nincs gond.  A Sous vide fokozatmentesen irányítja a konyhát, hogy az eddigi legfinomabb, legízletesebb ételeket juttassa előnyhöz.  A világ számos professzionális konyhájában évtizedek óta létezik sok szuvidáló készülék, de mindig terjedelmes, drága és összetett funkciókkal vannak túlterhelve. Ez a fajta berendezés végül csúcskategóriás speciális kiskereskedelmi üzletekbe került, de továbbra is csak szakácsokra és nagy kulináris tapasztalattal rendelkező fogyasztókra korlátozódott.

A főzőműsorok, a közösségi média és az online közösségek tovább bővítették a fogyasztók ismereteit a sous vide főzéssel kapcsolatban, ám csak ezután kerültek ki az első megfizethető és könnyen használható fogyasztói eszközök, amikor a sous vide elérhetővé vált az otthoni szakácsok számára.  Most sok sous vide lehetőség áll az otthoni szakács rendelkezésére. Az ételek lezárása megakadályozza a párolgást és lehetővé teszi a leghatékonyabb energia átadását a vízből az ételbe. Ehhez egyszerűen tegye a fűszerezett ételeket egy műanyag zacskóba, és távolítsa el a levegőt vízbemerítési technikával, vagy vákuumtömítővel. További információkért és szuvidáló termékek rendeléséért keresse fel a szuvid.hu weboldalt.