Színvonalas eredetvizsgáztatás szolgáltatás jó áron!

Még egy kis mennyiségű hiányzó információ a járműtörténetből is több ezer forintos javítást jelenthet az úton. Vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy mindent tud az autóról. Csak töredékét fektesse be az eredetvizsgálatba. Ha úgy vásárol autót, hogy nem ismeri a teljes előzményeket, akkor veszélyes járművet vezethet. Győződjön meg arról, hogy jövőbeli használt autójában nem történt olyan súlyos baleset, amely veszélyessé teheti Önt és szeretteit.

Eredetvizsgáztatás várja a gmaxx.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja az eredetvizsgáztatás minden részletet, a folyamat lépéseit és az árát is. Feldolgozunk és ellenőrzünk minden adatot, csapatunk pedig megerősíti azok megbízhatóságát. Ez azt jelenti, hogy az autó történetét nem lehet megváltoztatni, hamisítani vagy manipulálni. Nem regisztrált sérült jármű esetén az előző személyazonosság-ellenőrzést a műszaki beavatkozás, a jármű azonosító számának megváltoztatása és a közlekedési hatóság által elvégzett műszaki vizsgálat előtt el kell végezni. A Magyarországon működés céljából külföldről behozott, jogállásának ellenőrzésére kötelezett járművek esetében a korábbi járműazonosság-ellenőrzés a jogállási eredményüket igazoló határozat hatálybalépését követően végezhető el.

A korábbi járműazonosság-ellenőrzést nem szabad elvégezni: a másik EGT-államból behozott használt jármű nyilvántartásba vételét megelőzően a magyarországi működés céljából (a jármű jogállásának ellenőrzése és) a korábbi járműazonosság-ellenőrzést nem szabad elvégezni, ha a kérelmező csatolta a kérelemhez a származási ország hatósága által kiállított alábbi dokumentumokat: a nem harmonizált adattartalmú regisztrációs igazolást vagy annak másolatát, amelyet a kiállító hatóság hitelesített. Tudjon meg mindent az eredetvizsgáztatás folyamatáról és az árakról a gmaxx.hu weboldalon.