Szabadulószoba – Tedd próbára magad!

Ha egy igazán izgalmas kalandra vágysz, akkor érdemes kipróbálni a szabadulószobát. Mivel egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért kevés olyan ember van, aki még sosem hallott volna róla. Ha már egy ideje azt fontolgatod, hogy belevágsz, mi csak támogatni tudunk ebben!

Szabadulószoba tökéletes arra, hogy családoddal vagy barátaiddal együtt jól szórakozz! A szabadulószoba eleinte online verzióban létezett, azonban egy ideje átemelték a valóságba, így a szabadulószobában lévő csapat úgy érezheti magát, mintha egy filmbe csöppent volna, aminek ők a főszereplői. A szabadulószoba kiváló szórakozási lehetőséget nyújt, ráadásul végig ott van a levegőben az izgalom, hogy vajon sikerül-e kijutni a szabadulószobából. Minden egyes szabadulószoba saját történettel rendelkezik, így, ha egy szabadulószobában már voltatok, akkor számtalan másik lehetőség áll még rendelkezésre. Olykor csapatépítés gyanánt érkeznek a kollégák, amelynek oka, hogy kiváló szórakozást nyújt, ugyanakkor közös munkára is sarkall a szabadulószoba, ugyanis csak úgy lehet kijutni, ha a csapat összedolgozik.

Kijutós játék, a kiváló közös program!

Ugyanakkor a szabadulószoba tökéletes akár ajándékba is! Tárgyak helyett jobb élményt ajándékozni! Kevés annál jobb dolog van, mint a minőségi időtöltés. A szabadulószoba által biztos lehetsz benne, hogy kiválóan fogtok szórakozni és egy életre szóló élményben lesz részetek. Szólj barátaidnak vagy családtagjaidnak és foglaljátok le saját időpontotokat a szabadulószobába! Legyetek ti a történet főszereplői és tegyétek próbára képességeiteket a szabadulószobában. A kérdés már csak az: Ti időben kiszabadultok? Bővebb információkat az exittheroom.hu weboldalon találsz!