Szabadulószoba Debrecen nagyszerű árakon!

Debrecenben tizenegy darab szabadulószoba van, amik egytől-egyig izgalmasak. Ha szeretnéd próbára tenni magad, akkor itt az alkalom! Válassz magadnak csapatot és nézzetek szembe a kihívással! Vajon ti képesek lesztek időben kiszabadulni?

Szabadulószoba DebrecenElképzelted már, hogy milyen lenne, ha barátaiddal vagy családoddal egy bezárt szobában vagy pincében ébrednétek? A feladat nagyon egyszerű, valahogy ki kell jutnotok. Kár is feszegetni az ajtót, nem fogtok így kijutni, viszont, ha megtaláljátok a szükséges nyomokat meglátjátok az összefüggéseket, akkor ki tudtok szabadulni. Ha nem rémültél halálra, hanem inkább egy izgalmas kalandként tekintesz az előbbi feltevésre, akkor a szabadulószobát valóban neked találták ki. Debrecenben tizenegy szabadulószobát van lehetőséged kipróbálni. Minden szabadulószoba saját történettel rendelkezik, így, ha egyet már kipróbáltatok, akkor lehetőségeket van újabbak kipróbálására. Minden szoba más, így egy új élményt jelent kiszabadulni az újabb szabadulószobából!

Debreceni szabadulószobák

Gyakran merül fel a kérdés, hogy mi van akkor, ha a csapat megakad és nem tudja hogyan induljon tovább. Természetesen nem kell fél órán keresztül hasztalanul próbálkozni és egymást nézni, ugyanis kis segítséget kaphatnak a csapattagok, aminek köszönhetően tovább tudnak haladni. Minden szoba esetében megvan az adott létszám, vagyis minimum és maximum hány fős csapatok mehetnek be a szobába. A szabadulószoba elképesztő népszerűségnek örvend! Méghozzá olyannyira, hogy gyakran kollégák is érkeznek és csapatépítés címen igyekeznek közös erővel kiszabadulni. Ez egy felejthetetlen élmény, aminek során újfajta képességek is előjöhetnek, amiről eddig nem is tudtál!