Statikai szakvélemény ingatlanvásárlás előtt!

Ingatlanvásárlás előtt áll? Már kinézte álmai házát, de aggasztó repedések mutatkoznak a falakon vagy mennyezetekben? Mielőtt házvásárlásra adná a fejét konzultáljon egy statikussal és vegyen igénybe egy minden részletre kiterjedő statikai szakvéleményt.

A statikai szakvélemény nem kötelező, de nagyon is ajánlatos ingatlanvásárlás előtt. Laikusként nem biztos, hogy fel tudja tárni azokat a rejtett statikai problémákat, amelyet egy több éves tapasztalattal rendelkező statikus könnyedén megállapít. Az adásvételi szerződés aláírása után már nincs visszaút, így érdemes minden esetben statikai szakvélemény elkészíttetni egy megfelelő szakemberrel, aki rávilágít a problémákra és megoldást is nyújt a helyreállításukra. A szakvélemény után, így kiszámítható az is, hogy mennyit kell még az ingatlanra költenie, hogy statikailag megfelelő legyen a vásárlás után. A vásárlás előtt ugyancsak fontos az épület műszaki állapotának a teljes felmérése, amelyre egy statikus lesz képes a megfelelő mértékben megoldani. A rejtett hibák vagy gondok esetében nehéz egy laikus szem számára felmérni, hogy mik a további teendők még, ha észre is vesszük azokat.

Ingatlan vásárlás előtt mindenképpen érdemes szakemberhez fordulnia, hogy ne érje bosszúság, de ha már megvásárolta az ingatlant és nem vett igénybe egy statikus szakvéleményét, akkor itt az ideje. A későbbiekben komoly károk érhetik az épületet, akár egy földrengés vagy árvíz esetében, de idővel romolhat is a műszaki állapota. Fontos biztonságban tudnia a családja egészségét, így ne habozzon kikérni egy szakvéleményt. Elérhetőségeinken keresztül kérdezhet munkatársainktól, akik állnak rendelkezésére a kreabim@kreabim.com email címen vagy a 0036 30 534 2513 telefonszámon. A biztonság a legfontosabb, velünk biztonságban tudhatja otthonát!