Snoball hógolyó készítő szett 80g, amely által akár nyáron is hógolyózhatunk

A tél egyik legjobb és legszórakoztatóbb játéka mikor hógolyókat gyúrva csatázhatunk és kacagva, nevetve játszhatunk a barátainkkal. Ám sajnos ezt csak, akkor kivitelezhetjük, ha esik jó. De nem akkor, ha rendelkezik ezzel a szettel, amit mi kínálunk.

Snoball hógolyó készítő szett 80g segítségével könnyen rendezhetünk akár nyáron is egy igazi hó csatát. A szettben minden megtalálható amire éppen szükségünk lehet. A szett semmilyen káros anyagot nem tartalmazz, így akár már az egész kicsik is nyugodtan gyúrhatják a hógolyókat. A dobozban megtalálható 4 darab 20grammos tasak, melyet, ha vízzel összekeverünk, akkor egy olyan anyagot kapunk melyből könnyedén hógolyót gyúrhatunk. Ez a termék teljesen természet barát, így nyugodtan játszhatnak vele a gyerekek, télen-nyáron. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, ahonnan könnyedén megrendelheti a kiválasztott termékeket. Nincs más teendője, mint a webshopunkba leadni a rendelését, melyet akár már 1-3 munkanapon belül az egész ország terültén kipostázunk.

Tökéletes ajándék lehet minden korosztály számára, hiszen a felhőtlen kacagás és jó szórakozás a gyerekek számára. A teljes termékkínálatunkat megtekintheti a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva, ahol minden további információt megtalál. Sokszor okozott már az Ön számára is problémát, hogy mivel lepje meg a gyermekét? Akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk garantáltan megtalálja a tökéletes ajándékot. Az örök klasszikusoktól kezdve a legújabb trendekig, minden megtalálható nálunk lányok és fiúk számára egyaránt. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk számára!