SHR tartós szőrtelenítés a sima, nőies lábakért

A hölgyek különféle módszereket vetnek be a sima, szőrtelen láb elérése érdekében. Némelyik eljárás, mint például az epilálás vagy a gyantázás meglehetősen fájdalmas, aminek ellenére a szőrszálak rövid időn belül újra megjelennek.

SHR szőrtelenítés a szőrszálak eltüntetésének modern módja. A csúcstechnológiás berendezés segítségével hatékonyan és biztonságosan tűnnek el a nem kívánatos szőrszálak. Az SHR technológia egy olyan szőrtelenítési módszer, melynek segítségével fájdalommentesen és gyorsan lehet megszabadulni a szőrtől. A kezelés bármely testtájon biztonságosan alkalmazható. Az SHR szőrtelenítés eljárás különlegessége, hogy nem csak a lézer erejét, hanem a pulzáló fényt is egyszerre alkalmazza. Az intenzíven pulzáló fény célzottan hatol a szőrszálba, belülről felhevíti azt, ami által a növekedési zóna feloldódik. Kizárólag a kívánt terület melegszik fel, a többi bőrrész nem sérül, érintetlen marad. A villanófénnyel történő szőrszál eltávolítás kizárólag aktív növekedési fázisban történhet, így a kezelést több alkalommal meg kell ismételni, hogy a különböző növekedési fázisban lévő szőrszálak is eltávolításra kerüljenek.

Nagyon fontos, hogy a kezelni kívánt terület frissen legyen borotválva. A kezelések között nem szabad gyantát és epiláló készüléket használni, mivel az ronthatja a kezelések hatásfokát. Gyakran merül fel a kérdés, hogy az SHR eljárás mennyire veszi igénybe a bőrt, lehet-e nyáron napozni, vagy jobb megvárni a kezeléssel az őszt. Mivel egy igazán kíméletes eljárásról van szó, ezért akár tavasszal-nyáron is hatékonyan alkalmazható. Ha szeretne bővebben informálódni, akkor azt javasoljuk látogasson el a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra!