Samsung utángyártott toner jó áron

Ha jó minőségű ellenőrzést folytató, elismert cégek gyártják őket, akkor az utángyártott tonerek ugyanolyan jól működnek, mint az új patronok. Garantáljuk, hogy az utángyártott tonerek minősége meg fog egyezni vagy meghaladja az eredeti berendezés gyártójának (OEM) minőségét.

Samsung utángyártott toner várja önt is az onlinetoner.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron ezért nézzen be hozzánk és mindent megtudhat az ilyen típusú termékekről. Az utángyártott tonerek nem károsítják a másológépet vagy a nyomtatót. Ezenkívül a monopóliumellenes jogszabályok megtiltják a másoló- és nyomtatógyártóknak, hogy érvénytelenítsék szavatosságaikat, ha gépjeikben újrahasznosított tonereket használnak. Általában az utángyártás alatt álló használt patronokat először szétszerelik, és az alkatrészeket ellenőrzik. A legfontosabb alkatrészeket kicserélik, a patront megtisztítják, újratöltik és összerakják. A tonereket többször lehet utángyártani. Az utángyártott tonerekkel pénzt takarítanak meg. 30–60% -kal olcsóbbak példányonként, mint a nem felújított patronok. A tipikusan használt tonerek mérnöki minőségű polimerekből készülnek, és bomlásuk legalább 1000 évet vesz igénybe. Ezen kombinált komponensek hozzávetőlegesen 97% -ban újrahasznosíthatóak és újrafelhasználhatóak.

Megőrzik a természeti erőforrásokat azáltal is, hogy feleslegessé teszik az új patronok gyártásához használt anyagokat. Az utángyártott tonerek ráadásul energiatakarékosak is. Körülbelül 3 liter olajat éget el egyetlen új toner gyártása során. Egy használt toner típusától és állapotától függően akár 20-szor is újragyártható, így akár 15 liter üzemanyagot is megtakaríthat. Amennyiben még ennél is több előnyt szeretne megtudni az utángyártott Samsung tonerekről vagy rendelni szeretne nézzen be hozzánk az onlinetoner.hu-ra.