Rtl klub tv műsor az interneten

Az RTL klub csatornán olyan közkedvelt műsort nézhet, mint a Fókusz. A Fókusz az RTL Klub című műsora, amely minden hétköznap a nap érdekességeiről és híreiről számol be. Szombatonként Fókusz Plusz néven jelenik meg. Saját személyzetük gyakran veszélyes vagy akár érdekes helyeket látogat meg. 2011 elején például a japán földrengés helyszínének helyszíni tudósításával számoltak be.

Rtl klub műsora tekinthető meg a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha a műsorokról tudna meg többet vagy ha megtekintené a teljes heti műsort. A Fókusz Plusz három jelenlegi házigazdája Barabás Éva, Gál Petra és Tokár Tamás. Korábban Batiz András, Papp Gergely, Kolosi Péter, Holló Márta, Marsi Anikó, Gönczi Gábor és Tóth D. András is otthont adott a programnak. A reggeli az RTL Klub reggeli műsora, amely 1997. október 28-án kezdődött. 1999. április 19-től a műsor új néven folytatódott, új műsorvezetőkkel és új díszletekkel, ekkor kezdődött az igazi reggeli. 2019. január 2-tól a reggelit a szokásos 7:15 perces kezdés helyett 6:00 órától nyitják meg a nézőknek. Eredetileg Jó reggelt! néven indult, kezdetben 1997. október 6-án sugározták, majd 6.55 és 8.30 között tartott. Korábbi változatában reggel fél 8-tól a nézők láthatták a Csak csajok blokkját, amikor a műsor női házigazdája mellett egy ismert női társműsorvezető érkezett a stúdióba.

1999 februárjában a TV2 Naplójának műsorvezetője, Kotroczó Róbert átment az RTL Klubhoz, és megbízást kapott a reggeli műsor átalakítására. Az akkori műsorvezetők (Szily Nóra, Alföldi Róbert, Novák Péter, Katona Klári) közül csak Szily Nóra és Alföldi Róbert maradt a műsorban, Balázsy Panna színésznő és Stohl András színművész kíséretében. Amennyiben többet tudna meg ezekről a műsorokról, vagy a kezdési időpontokat tekintené meg, nézzen be hozzánk a musor.tv weboldalra.