Rolly Kid John Derre pedálos traktor utánfutóval

A kicsik sokszor szeretik utánozni a felnőtteket, amely legtöbbször a játékban köszön vissza. Kislányok és kisfiúk egyaránt szeretik a pedálos játékokat, melyekkel akár a játékaikat is szállíthatják.

Rolly Kid John Derre pedálos traktor utánfutóval kiváló játék lehet kinti és benti használatra is. Ezek a játékok a legjobb minőségű műanyagból készülnek, hogy maximálisan kitudják szolgálni az igényeket és akár több generáción keresztül is használni tudják. A sárga és zöld szín igazán árulkodó és még a hozzá nem értők is tökéletesen tudják, hogy az egyik legismertebb márkát testesíti meg a kiváló játékszer. A traktorhoz tartozó utánfutó könnyen le és fel akasztható így nem muszáj, hogy mindig magunkkal vigyük. A traktor pedál segítségével hajtható, így egyáltalán nem nehezebb közlekedni vele, mint egy biciklivel. Azoknak a gyerekeknek, akik még a 2 kerekű kerékpáron nem érzik magukat elég biztonságban, sokkal jobb választásnak bizonyul, hiszen nem tudnak vele elesni, vagy éppen felborulni. A láncszerkezet teljesen el van rejtve, így az sem akadályoskodhat, illetve ez által még biztonságosabb a jármű. A traktor 2,5 éves kortól kb. 5 éves korig ajánlott. A gyártó 3 év garanciát ad a játékra, amely nagyon jó biztosíték, arra, hogy minőségi gyártóval van dolgunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kattintson a www.jatek-webaruhaz.hu honlapjára, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. A honlapunkon található webshopból pár kattintás által könnyedén meg is rendelheti. A leadott rendeléséket 1-3 munkanapon belül kipostázzuk a megadott lakcímre. Bármilyen további információra van szüksége keressen fel bennünket a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Illetve írhat e-mailt az info@jatek-webaruhaz.hu címre.