Quivogne szárzúzó gép a pap-agro.hu-ról!

Minőségi szárzúzót nehéz találni, ezért keressen fel minket ön is a pap-agro.hu weboldalon, ahol jobbnál jobb Quivogne szárzúzóval várunk minden kedves érdeklődőt, tehát megéri felkeresni minket ha ön is mezőgazdasággal foglalkozik.

Quivogne munkagépek és mezőgazdasági gépek széles kínálata elérhető a pap-agro.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk ön is ha szüksége lenne egy minőségi munkagépre de nem szeretne túl sokat költeni, hiszen nálunk igen alacsony árakkal találkozhat majd. A Quivogne szárzúzó egy igazán robosztus felépítésű gép, ami végtelenül nagy területteljesítményű, rendelkezik  egy függőleges tengellyel és megfelelő lehet akár mezőgazdasági vagy kommunális felhasználásra is. A szárzúzó igen hosszú élettartamú késekkel rendelkezik amelyek speciális acélból készültek, és a védőtányér a rotoron helyezkedik el, míg a védőgyűrű a házon. A speciális, kétsíkú késkialakítás segítségével tökéletes szívóhatás és ezáltal kiemelkedő aprítás és szárterítés érhető el ezáltal a gép által. A Quivogne szárzúzó kezelőbarát kialakítású, hidraulikus csukással és helyzetállítással is rendelkezik.

Ha bármi kérdés merülne fel a rendelésről, az árakról vagy a kiszállítás részleteiről, nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a 06 53 552 283 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön bátran e-mailt az info@pap-agro.eu e-mail címre és itt egyetlen kérdése sem marad majd válasz nélkül, hiszen embereink minden kedves érdeklődőnek szívesen válaszolnak majd. Amennyiben bővebb leírást és további információkat szeretne olvasni a szárzúzóról, az árakról vagy a Quivogne márkáról, akkor itt az alkalom, csak látogassa fel bátran weboldalunkat, a pap-agro.eu-t, és itt megtalálhatja majd a gépek illusztrációit is az áraival, és a kiszállítási részletekkel együtt.