Q10 készítmények nagy választékban online!

A Q10 mindenhol megtalálható a szervezetben, így támogatja a teljes test egészségét, általában antioxidánsként. De a legnagyobb koncentrációban néhány legnehezebben működő szervében – a szívben, a májban, a vesében és a hasnyálmirigyben – található meg. Ezekben a szervekben van a legnagyobb anyagcsere- és energiaigényük is.

Q10 készítmények rendelhetőek a gyogyvarazs.hu weboldalra látogatva, ezért ne szalassza el ezt a lehetőséget, nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent termékeinkről még ma.  Az extra CoQ10 a szervezetben – azok a molekulák, amelyek nem vesznek részt az energiatermelésben – le vannak zárva, hogy antioxidáns védelmet nyújtsanak a szervezet különböző membránjaiban. Úgy működik, mint bármely más antioxidáns, hogy leküzdje az oxidációt a szervezetben. Egy kutatás kimutatta, hogy összefüggés van a Q10 koenzim és a szív optimális egészsége között. Sikeresen használták arra, hogy segítsenek az embereknek megőrizni szívük egészségét.

A CoQ10 támogatja az egészséges izomműködést és a legnagyobb szerét, a bőrt. Az egészséges sejtek növekedésében és fenntartásában is szerepet játszik. A koenzim Q10 elektrontranszfer-képessége elősegíti a sejtnövekedés serkentését és elegendő mennyiségű energiát biztosít. Ahogy korábban említettük, a szervezet elveszíti azon képességét, hogy megtartsa a CoQ10 optimális szintjét az életkor előrehaladtával. A táplálékkiegészítés és a stratégiai étkezési tervezés segíthet leküzdeni ezt a csökkenést. A Q10 koenzim gyakran megtalálható zsíros hidegvízi halakban. Ez azért van, mert a CoQ10 zsírban oldódik. Ha legközelebb tenger gyümölcseit keres, válasszon zsírban gazdag halat, például tonhalat, lazacot, heringet vagy makrélát. Ha nem szereti a halas ételeket, akkor még mindig rendelhet kiegészítőket a gyogyvarazs.hu weboldalról.