Profireklám H&S Kft – matrica nyomtatás

A plakat-matrica.com weboldalon többféle matrica nyomtatást vállalunk, például öntapadós vinyl, oneway vision perforált fólia, illetve padlómatrica nyomtatást is méghozzá a lehető legalacsonyabb áron. Amennyiben ön 25 négyzetméter mennyiség fölött szeretne rendelni, kérjen ügyfélszolgálatunktól személyre szabott ajánlatot a plakat-matrica.com weboldalon.

A Profireklám H&S Kft weboldalán, a plakat-matrica.com-on bővebben olvashat a matrica árakról és egyebekről is. A vinyl öntapadó matrica ma már egyre nagyobb teret hódít a reklámeszközök terén, ami nem is csoda, hiszen a fólia egyik oldala lyukakkal van tele, így kintről csak a nyomtatott fóliát lehet látni, és bár belülről kilátunk, kintről mégsem látnak be, így ön védve lehet a kíváncsi tekintetek elől. Ez a OneWay vision vinyl öntapadós matrica főleg kirakatok dekorálására alkalmas, ahol fontos a fényáteresztés, illetve ahol ön éppen reklámozni szeretne valamit. Az öntapadós matricák olyan eszközök, amelyekkel kedvezményes áron lehet reklámozni színes, mintás felületen.

Az öntapadós és vinyl matricák manapság a legolcsóbb reklámlehetőséget jelentik, ezért ha ön is szeretné reklámozni új vállalkozását vagy üzletét, akkor mindenképpen érdemes ezt a típusú reklámot választani. További információkért és részletekért látogassa fel bátran weboldalunkat a plakat-matrica.com-ot, hiszen itt bővebb leírást olvashat és a matricák árait, méreteit is megtekintheti. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a matrica nyomtatásról, ezt is megteheti, csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@profi-reklam.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 1 232 4246 telefonszámot. Válassza az öntapadós matricákat ha kedvező áron de hatékonyan szeretné reklámozni termékeit!