Pro-tec adalékok nagyszerű áron!

A Pro-tec Kft már húsz éve forgalmazza a karbantartó és tisztító termékeit, melyekkel az ügyfelek teljes mértékben meg vannak elégedve. A Pro-tec Kft egy nemzetközi csapat része. Ha szeretne kiváló minőségű adalékot vásárolni autójába, akkor a Pro-tec mindenképp jó választás.

Pro-tec adalékok ideálisak, ha minőségi termékeket keres. Az elmúlt húsz év során a Pro-tec adalékok termékfejlesztő laboratóriuma folyamatosan lépést tartott az egyre inkább gyorsuló technikai fejlődéssel. Ráadásul a termékpaletta is fokozatosan szélesedett, így az autóipar folyton változó, megújuló igényeinek is eleget tudtak tenni. Ráadásul folyamatosan új technológiákat újítottak be, hogy a kiváló minőséget fenn tudják tartani. A Pro-tec széles termékpalettával rendelkeznek, ezért alaposan át kell gondolni, hogy melyik termékre van szüksége. A Nano motorvédő bevonat az Otto motorok és a Diesel motorok esetében egyaránt használható, illetve a nagynyomású rendszerek esetében is hasznos. Ezenkívül a koromrészecske szűrővel és a turbós, katalizátoros autók esetében is érdemes használni a Pro-tec Nano motorvédőt.

A nano védőréteg bevonja az alkatrészek és a motorok belső felületeit, például a szervó, olajrendszer, differenciál és összekerék kapcsolókat. Ezenkívül hatékonyan karban tartja a szimmeringeket, a tömítéseket és az O-gyűrűket is. A Pro-tec adalékok közül a vörösréz lakkspray gyorsan szárad és időjárásálló. Nagy előnye, hogy a felületen tartós vízálló akril-védőfilmet képez. Ez az adalék védőbevonatnak is tökéletesen megfelel, valamint a jármű alváz sérüléseinek kezelésére is alkalmas. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni és megtekinteni a termékeket, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tájékozódjon bővebben!