Pétfürdői apartman bérelhető kedvezményesen!

Pétfürdői apartmanunk csak 10 percre található a vasútállomástól, ezért könnyen és gyorsan elérhet az első Balaton-parti településre ahol egy jól felszerelt strand várja önt és családját. A Balaton-parti település 20 perces autóúttal is elérhető. Apartmanunk egy náddal és fenyővel körülvett sorház szélső eleme. Bővebb információkat weboldalunkon talál.

Pétfürdői apartman kedvezményes áron elérhető, ezért ha nyugodt környezetben és barátságos környéken szeretne pihenni, akkor látogasson el a pekiapartman.hu weboldalra, hiszen itt mindent megtudhat Pétfürdői apartmanunkról. Az apartman konyhája jól felszerelt, sütésre és főzésre is lehetőség van, a konyha mellett pedig megtalálja a hálószobát. A házba belépve az első amit meglát az előszoba, abból nyílik a tágas fürdőszoba, aminek külön WC-je és zuhanyzója is van. A kertben szalonnát süthet és grillezhet is, tehát tökéletes lehet apartmanunk egy közös családi programhoz. Az apartmannak saját parkolója is van, ezért az autóját sem kell majd féltenie. Az apartman teljes területén ingyenesen használható a Wi-Fi.

Amennyiben bővebb leírást szeretne olvasni a Pétfürdői apartmanról, illetve meg szeretné tekinteni a helyiséget és a szobákat, akkor erre is van lehetősége ha a pekiapartman.hu weboldalra látogat, hiszen itt további információkat olvashat és mindent megtudhat amire szüksége lehet. Weboldalunkon természetesen arra is van lehetősége, hogy felvegye velünk a kapcsolatot egy kérdőív formájában, csak adja meg a nevét, e-mail címét és üzenetét, mi pedig minél hamarabb válaszolni fogunk a feltett kérdésekre. Weboldalunkon a Kapcsolat menüpont alatt megtalálhatja telefonszámunk és e-mail címünket, valamint elérheti Facebook és Twitter oldalunkat is, ha esetleg a közösségi médián szeretne elérni minket.