Pan-manfa fatelep Pest megye

A PAN-MANFA Kft. fatelep több telephellyel rendelkezik Pest megyében. Ezek közül fő telephelyei üllői és maglódi fatelep.

Csak írja be keresőbe hogy Fatelep Pest megye és válasszon profikat! Mit érdemes tudni a PAN-MANFA Kft.-ről? A Pan-Manfa Kft. (fatelep Pest megye) 2008-ban alakult vállalkozás és fő tevékenysége az építészeti megoldásokra kiválóan alkalmas fűrészáru forgalmazása. Azóta szolgáltatásait folyamatosan kibővíti, mára nemcsak Pest megye fatelepek vannak, hanem Kunszentmártonom és Debrecenben is folytatja kereskedelmi tevékenységet. Fa és fűrészáru kereskedés mellett, építőanyagokat és kiegészítő termékeket biztosít az építkezőknek. Szolgáltatásai között szerepel a kiszállítás és kivitelezés is, melyek kiemelik a vállalkozást versenytársaitól. Vásároljon generálban! A Pan-manfa Fatelep Pest megye számos termékakcióval kedveskedik vevőinek. Akciós OSB, teraszburkolat, lambéria és zsindelyek! Mindemellett a legnagyobb pontossággal összeszámolt minőségi építőanyagot szállít ki minden építkezésre. Tetőfedő anyagok, gerendák, szigetelő anyagok, ereszcsatornák , rögzítők hatalmas választéka a Pan-manfa  Pest megye fatelepén . Elérhetőségünk:

H – 2225 Üllő, Pesti út 278.
Nyitva tartás: H-P 7:00-16:00,
szombat 7:00-12:00, vasárnap zárva

H – 2234 Maglód, Katona József utca 1.
Nyitva tartás: H-P 7:00-16:00,
szombat 7:00-12:00, vasárnap zárva

További településekre szállít ki a Pan-manfa Kft. fűrészáru kereskedés: Pécel, Vecsés, Monor, Gyömrő, Gyál, Ecser, Nagytarcsa, Kistarcsa és Csömör, valamint Budapest délkeleti kerületei. Válasszon minőséget, válasszon Pan-manfa terméket!  Tekintse meg kiállítótermünket ahol prémium faanyagokat vásárolhat kedvező áron! Szauna, lambéria és teraszburkolatok kivitelezéssel! Látogasson weboldalunkra a www.panmanfa.hu címen!