Ócco kínai – vagyis jó–e a túl olcsó webáruház készítés?

A webáruház készítés egy összetett feladat, amihez elengedhetetlen egy szakértő, aki a munkát legjobb tudása szerint tudja elvégezni. Sok cégigazgató, akárcsak az emberek többsége szereti azt a szót, hogy költséghatékony. Azonban kérdés, hogy mennyire jó döntés a lehető legolcsóbban megcsináltatni egy komplett webáruházat? Arról már nem is beszélve, ha ezt valamelyik haver csinálja, aki gimnáziumban még konyított is kicsit az informatikához, bár azóta biztosan megkopott a tudása.

Webáruház készítés Nyíregyházán – egy újabb cég, ami egy rakás pénzt kérve fabrikál majd valamit, mondhatná a csalódott megrendelő, akinek már volt dolga korábban kóklerekkel. Véleményem szerint már csak a csapat weboldalát megtekintve el fog gondolkodni a megrendelő, hogy ez a csapat valamit tényleg tudhat, főleg, ha még az oldalon található referenciákba is belepillant. A csapat folyamatosan törekszik az önfejlesztésre, ezáltal garantáltan minőségi munkák kerülnek ki a kezeik közül. A webáruházakat a megrendelőkkel karöltve tervezik meg, hogy az valóban azt a célt szolgálja, amit a megrendelő szeretne.

Természetesen ennek megvan a maga ára, de közel sem horribilis, valamint fontos kiemelni, hogy a csapat minden tagja szakértő, akik tudásukat folyamatosan dizájnos webáruházak, weblapok, különféle hirdető felületek megalkotásával kamatoztatják. A marketing a munkafolyamatok azon része, melyen bűn spórolni, hisz ami az elején még jó döntésnek tűnt, az könnyen a siker útjába állhat a későbbiekben. Természetesen a döntést mindenki maga hozza meg, de ahogy értékesítő és értékesítő közt is van különbség, úgy webáruház és webáruház között is.