Nyomtatófej vásárlása internetes áruházból

A nyomtatófej lényegében a nyomtatási rendszer középpontjában áll. A tintacseppek oldalra juttatásának feladatát látja el, hogy szöveget és képeket hozzon létre. A közelmúltban a nyomtatófejek technológiai fejlődése jelentős változásokat tapasztalt, beleértve a fúvókák számának növekedését a pontosabb kimenet biztosítása érdekében.

Nyomtatófej rendelhető az onlinetoner.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és megtalálhatja teljes nyomtatófej készletünket és ha tőlünk rendel villámgyors kiszállításra számíthat. A kereskedelmi tintasugaras nyomtatás legkorábbi formája a folyamatos tintasugaras nyomtatás volt. Ezzel szemben a mai nyomtatófejek a kép kialakításához szükség szerint kiégetik a tintacseppeket. Az elektromos tintasugaras technológiával ellentétben (amely mechanikus erő alkalmazásával nyomja ki a tintát) a mai nyomtatófejek termikus technológiát használnak a tinta kiszorításához, valamint egy integrált áramkörrel rendelkeznek, amely a több száz tintafúvóka felé továbbítja a jeleket, precíziós és kiszámítható kimenetet biztosítva. Érdekes, hogy a termikus tintasugaras technológia koncepciója először egy kávéskanállal kezdődött.
Az 1970-es években egy mérnök figyelte a kávéfőzőt, és észrevette, hogy az érzékelőnek nincsenek mozgó alkatrészei – csupán egy fűtőelem van az alján, amely a vizet felkényszerítette. Arra gondolt, vajon ugyanez a hőenergia-elv használható-e a tinta kiadására. 1979-ben a HP bebizonyította, hogy ez lehetséges. A fűtőelem (apró ellenállásokból áll) gyorsan felmelegít egy vékony réteg folyékony tintát. A felhevített tinta buborék képződését idézi elő, amely a tintát egy fúvókán keresztül kidobja. További részletekért és rendelésért nézzen be az onlinetoner.hu weboldalra.