Minőségi Opi gél lakk online

Annyira sok lehetőség kínálkozik a körömlakk esetében, hogy megbéníthatja annak eldöntését, melyik a megfelelő az Ön számára. Ebben az útmutatóban azonban mindent elmondunk a gél körömlakkról, hogy megalapozott döntést tudjon hozni.

Opi gél lakk várja a probeauty.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be és válogasson az Opi kínálatban hogy megtalálhassa a legszebb gél lakkokat kedvező áron. A zselé manikűr többe kerül a szalonban, mint a hagyományos manikűr – és szinte mindig szalonban kell elkészítenie. A gél manikűr elkészítése sokkal tovább tart. A lakk felhordásának folyamata nagyjából ugyanaz, mint a hagyományos manikűrnél. A körmei formát és tisztaságot kapnak, kezeit ápolják, a festés előtt felviszik az alaplakkot. Ezután a folyamat megváltozik. A gél alaplakk hozzáadása után a körmeit UV fény alá helyezzük, hogy „megkösse” a lakkot. Minden új bevonat az UV fényben megköt az alkalmazás után, egészen a fedőrétegig. Miért kell keresztülmenni ezen a hosszú folyamaton? Sokan szeretik a zselés körmöket, mert sokkal tovább tartanak, mint a hagyományos manikűrök. A gél lakk nem töredezett, így akár hetekig is fent maradhat. Csak akkor kell kicserélni vagy eltávolítani, ha a körmei túl hosszúra nőnek.

Ha természetes körmeit szeretnéd növeszteni, a gél is jó választás. A gél védőréteget ad hozzá, amely segít megóvni a körmöket a töredezéstől. Ha pedig gyakran végez géles manikűrt, érdemes fényvédőt használni, hogy megvédje a kezét az UV-fény esetleges károsodásától. Ennek ellenére a gél manikűr nagyszerű, ha sokat használja a kezét, és szeretné, hogy a körmei tartósak legyenek. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne, keresse fel a probeauty.hu weboldalt a teljes opi körömlakk kínálatért. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti.