Milyen típusú esküvői meghívók a legnépszerűbbek?

Az esküvői meghívók stílusa és típusa széles skálán mozog, és nem könnyű feladat az ideálisat megtalálni. Nem csak arra kell figyelni, hogy az egyes párok milyen stílusban gondolkoznak, de összeegyeztethetőnek kell lennie a többi dekorációval, valamit a meghívó szövegezésével is.  Például egy nagyon hosszú meghívói szöveg nem mutat jól egy minimalista stílusú meghívón, zsúfolttá, átláthatatlanná teszi.

Nézzük a legnépszerűbb trendeket és stílusokat az esküvői meghívók kapcsán:

Minimalista meghívók: Az egyszerűség és a letisztultság jegyében készített meghívók népszerűek. Tiszta vonalak, egyszerű színek és letisztult designok, amelyek a modern stílust képviselik.

Virágos minták: Virágos motívumok mindig divatosak az esküvői meghívókon. Virágos díszítések, különféle virágok és természetes elemek használata romantikus és idilli hangulatot teremt.

Képes meghívók: A személyre szabott fotókkal ellátott meghívók egyre népszerűbbek. Ez lehet egy közös kép a páról, vagy olyan képek, amelyek kapcsolódnak a párok történetéhez.

Vintage stílus: A régi idők hangulatát idéző meghívók, antik betűtípusok és vintage elemek alkalmazása. Ez a stílus időtálló és egyedi atmoszférát teremt.

Esküvői meghívók
Esküvői meghívók

Tematikus meghívók: Az esküvő témájához illeszkedő meghívók egyre gyakoribbak. Ezek a meghívók tükrözhetik a párok közös érdeklődési körét, például utazási témájú vagy filmtematikus meghívók.

Modern geometriai formák: Az egyszerű és letisztult geometriai formák, például háromszögek vagy hexagonok használata is divatos. Ezek a meghívók modern és stílusos megjelenést kölcsönöznek.

Az esküvői meghívó kiválasztására érdemes nagyon odafigyelni, mégiscsak az első benyomás az eseményről az, amikor a meghívó átadásra kerül. Az átadott meghívó design-jából már számítani lehet az esküvő hangulatára és óriási csalódás, ha a kettő nincs összhangban.