Milyen a tökéletes irodai szőnyeg, padlószőnyeg?

A tekercses padlószőnyeg sokféle típusban létezik. Van exkluzív, prémium padlószőnyeg és van közületi, ipari filc padlószőnyeg is. Aztán ott vannak a lakossági padlószőnyegek is. Minden területre másmilyen padlószőnyeg alkalmas.

Mi a helyzet az irodákkal? Oda milyen padlószőnyeg dukál?

Irodába padlószőnyeg, nagy igénybevételhez kifejlesztve.
Az irodai görgős székek alá olyan padlószőnyeg való, aminek kopásállósága jóval magasabb, mint a hagyományos, lakossági padlószőnyegeké.
Az irodai padlószőnyeg anyaga rövid szálú, mégis sűrű szövésű, tömör.

Elsősorban polipropilén padlószőnyegek használatosak az irodákba, ami időtálló, erős és strapabíró tulajdonságai miatt vált népszerűvé. Járkálhatunk rajta cipővel, sőt magassarkú cipővel is, használhatjuk rajta az irodai széket, nagy forgalom és nagy igénybevétel esetén is bírja a strapát. Persze az irodák terei is változóak. Vannak, ahol nagy átjárás van és van olyan, ahol nincs nagyon nagy forgalom. A nagyforgalom esetén érdemes sötét színt alkalmazni, a nem túl kényes helyiségekben pedig választhatunk világos irodai padlószőnyeget is.

Az irodai szőnyeg, padlószőnyeg esetében nélkülözhetetlen az is, hogy könnyen lehessen tisztán tartani. A szőnyegtisztítás a nagyforgalmú helyeken gyorsan és könnyedén elvégzendő feladat, így nem mindegy a szőnyegpadló anyaga. Szerencsére a polipropilén padlószőnyeg pont az elvárásokhoz igazodott. Az elvárásokhoz, amit a modern kor megkövetel. Hatékonyság, gyorsaság és praktikusság. A modern polipropilén irodai szőnyegpadló hatékony. Gyorsan tisztítható, hamar megszárad a vizes takarítógép után is. Praktikus, mert könnyedsége mellett komfortos, meleg hatású és puha is.

Egy minőségi irodai padlószőnyeg tehát jó hatással van a használóira, kellemes hangulatot teremtve vele a padlón.

A padlószőnyeg árak sem elhanyagolhatóak.

Szerencsére az ipari filc padlószőnyeg abba a kategóriába tartozik, ami nagy négyzetméter felületen is megfizethető az intézményeknek. A padlófilc irodákba, szállodákba, éttermekbe, intézményekbe tökéletes melegburkolat. Ezek a szőnyegek olcsón beszerezhetőek.

Exkluzív, elegáns irodába pedig a prémium irodai padlószőnyeg az elsőrangú választás.

Egy prémium padlószőnyeg vastag, mennyeien puha és süppedős, ami a tárgyaló termekben meglágyítja a szíveket. Az irodai padlószőnyeg színek is fontosak a választásnál. Egy szép türkiz szőnyeg kifinomult, stílusos megjelenést ad az irodában, egy szürke pedig határozottságot és komolyságot tükröz.

Egy jól megválasztott irodai padlószőnyeg az egész kollektíva hangulatára hatással van, jól gondoljuk át, milyet választunk.