Másnaposság elleni gyógyszer

A macskajaj kellemetlen tüneteivel senki sem szívesen szembesül másnap egy átmúlatott estét követően. Szerencsére nem kell különféle furcsa löttyöket inni vagy ahogy sokan tartják kutyaharapást szőrével kezelni, ugyanis van igazán hatásos módszer, még pedig a dihydromyricetin vagyis a DHM.

Másnaposság elleni gyógyszer által többé nem kell tartani a másnaposság kellemetlen tüneteitől. A DHM másnaposság elleni hatékonysága annak köszönhető, hogy fokozza a májban az alkohol lebontásáért felelős enzimek termelődését, valamint csökkenti az alkohol hatását az agy GABA receptoraira. A Tenmag DHM Forte kiváló megoldás a másnaposság ellen. A DHM-t a kínai szőlő teából kivonatolva nyerik. A DHM kapszulát az utolsó italt követően, a lefekvés előtt kell bevenni, így a kapszula hatóanyagai segítenek minimalizálni az alkohol szervezetre gyakorolt negatív hatásait. A DHM kapszulának köszönhetően nincs több elpazarolt nap, másnap sem kell rosszul éreznie magát. Az éjszakai italozást követően is jól fogja érezni magát. Az alkoholfogyasztást követően a hányinger és fejfájás jellemző tünetek másnap reggel, azonban a DHM kapszula segít ezt csökkenteni és a tüneteket enyhíti.

Az alkohol roncsolja a májat, ezzel a többség tisztában is van, azonban sokan nem tudják, hogy milyen mértékben. Aki rendszeresen fogyaszt alkoholt, annak számítania kell a májkárosodás elkerülhetetlen következményeivel. Az életminőséget eleinte az italozás nem befolyásolja, viszont hosszútávon komoly problémákkal kell számolni. Nagy mennyiségű alkoholfogyasztás esetén mindenképp fontos minimalizálni a májkárosodást. A DHM kapszula szedésével ez kivitelezhető. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a tenmag.hu webáruházba és tájékozódjon!