Maró bérlés a legjobb feltételekkel!

A marás az a megmunkálási folyamat, amelynek segítségével forgó marókkal távolítják el az anyagot azáltal, hogy egy marót a munkadarabra tesznek. Ez történhet változó irányban egy vagy több tengelyen, a vágófej sebességével és nyomásával.

Maró bérlés vár mindenkit a bestrent.info weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg teljes maró kínálatunkat, és ismerje meg a bérlés részleteit. A marás a legkülönbözőbb műveletek és gépek széles skáláját öleli fel, s az egyes apró alkatrészektől a nagy teherbírású csoportos marási műveletekig. Ez az egyik leggyakrabban használt eljárás az egyedi alkatrészek pontos tűréshatárokig történő megmunkálásához. A marás sokféle szerszámgéppel végezhető. számítógépes numerikus vezérlés (CNC) 1960-as évekbeli megjelenése után a marógépek megmunkáló központokká fejlődtek: marógépek jelentek meg automatikus szerszámváltókkal, szerszámmagazinokkal vagy körhintákkal bővítve, CNC-képességek, hűtőfolyadék-rendszerek és burkolatok is megjelentek. A maróközpontokat általában vertikális megmunkáló központokként (VMC) vagy vízszintes megmunkáló központokként (HMC) osztályozzák.

A marás integrálása esztergálási környezetekbe és fordítva az esztergák éles szerszámozásával és a malmok alkalmanként történő esztergálásával kezdődött. Ez egy új szerszámgép-osztályhoz, a többfeladatos gépekhez (MTM) vezetett, amelyek célja a marás és esztergálás megkönnyítése ugyanazon munkaterületen belül. A marás olyan vágási folyamat, amelynek során maró segítségével eltávolítják az anyagot a munkadarab felületéről. A maró forgó vágószerszám, gyakran több vágási ponttal. A fúrással ellentétben, ahol a szerszám a forgástengelye mentén halad előre, a gép maróját általában merőlegesen mozgatják a tengelyére, így a vágás a maró kerületén történik. Bérlésért bátran keresse fel a bestrent.info weboldalt.