Lézerblokkoló és radardetektor

Manapság már a lézerblokkolót és a radardetektort is legálisan be lehet szerelni minden autóba, és ezeknek az a funkciójuk, hogy felhívják a sofőrök figyelmét vezetés közben arra, hogy a közelben működik egy radar vagy egy sebességmérő készülék. A sebességmérő működését például a lézerblokkoló képes meg is zavarni. Ezekről a berendezésekről bővebben olvashat majd weboldalunkon az alkatreszek.hu-n.

Lézerblokkoló és radardetektor kapható igen kedvezményes áron csakis az alkatreszek.hu weboldalon ezért érdemes ide kattintani. A lézerblokkoló a lézeres sebességmérő műszereket képes hatástalanítani, és ezeket vagy a jármű elejére vagy a jármű hátuljára szokták szerelni, és az érzékelő lokalizálja majd a sebességmérő lézersugarát, és erre az a fénysugár válaszol amit saját maga termelt, így lehetetlen lesz a mérés hiszen a lézerblokkoló nem tudja majd megkülönböztetni a visszanyerődő fénnyalábot attól, amelyet a lézerblokkolóval bocsájt ki. Manapság már a legkisebb szélvédőre is nagyon könnyen fel lehet szerelni a radardetektorokat, ezért önnek is érdemes lehet beszerezni egyet.

Ha még ennél is többet szeretne megtudni a lézerblokkolóról és a radardetektorról, akkor nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a teljes kínálatot és minden márkához találhat külön lézerblokkolót és radardetektort árakkal és illusztrációkkal együtt. Amennyiben kérdések merülnének fel a lézerblokkolókról és a radardetektorokról, ezeket nyugodtan felteheti segítőkész ügyfélszolgálatunknak, ehhez csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és mi visszajelzünk minden kedves érdeklődőnknek. Ha tőlünk rendel lézerblokkolót és radardetektort akkor elintézzük, hogy a házhozszállítás is villámgyors legyen.