Lázcsillapító kicsiknek és nagyoknak

Az emberek – mint minden emlős – melegvérűek, vagyis testünk meleg marad, vagy meglehetősen állandó hőmérsékleten, még akkor is, ha a környezetünk hőmérséklete megváltozik. A legtöbb ember esetében a test általában 36-37 fok között mozog. Bizonyos körülmények között azonban a testünk mérsékelt állapotban emelkedik, ami lázat eredményez.

Lázcsillapító vár minden kedves érdeklődőre a gyogyline.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is kipróbálná valamelyik lázcsillapítónkat. A szervezet immunrendszere lázat okoz a fertőzések leküzdésére. Az orvosi közösség általában a lázat 38 fok feletti testhőmérsékletként definiálja. A 38 39 fok közötti testhőmérsékletet általában alacsony fokú láznak tekintik. „Ha a hőmérséklet nem magas, akkor is érdemes kipróbálni valamelyik készítményünket, hogy a láza ne menjen még magasabbra.  Az alacsony fokú láz is kezelést igényel, főleg ha a láz egy nagyon fiatal csecsemők esetében jelentkezik, vagy ha más aggasztó tünetek kísérik, például zavartság vagy a gyerek képtelen enni vagy inni hányás nélkül.

Csapatunk a láz csökkentésére a gyógyszeres kezelés mellé javasolja minimális ruházat viselését vagy langyos vagy hűvös vízben történő fürdést. Arra is ügyelnie kell, hogy sok folyadékot fogyasszon, hogy a teste hidratált legyen. És ne feledje, hogy még az enyhe láz is fertőző betegség jele lehet. A kézmosás és a köhögés elfedése mindig jó gyakorlat. Amikor a testhőmérséklet 39 fok fölé emelkedik, ez súlyosabb fertőzés jele lehet. A legtöbb láz néhány nap múlva megszűnik, de érdemes kipróbálni készítményeinket a gyogyline.hu-n, hogy mihamarabb véget vessen a problémának. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja a legjobb gyógyszereket méghozzá alacsony áron és villámgyors kiszállítással.