Könyvelő Tatabánya vonzáskörzetében is

Vállalkozása számára, nagyon jó döntésnek számít, ha az online könyvelést választja, hisz ez rendkívül kényelmes, és mindig naprakész információkkal rendelkezhet.

Könyvelő Tatabánya, a Helyben-Távban Könyvelőirodánál, ahol a hagyományos, papír-alapú könyvelői szolgáltatás mellett, online könyvelés is igénybe vehető, Tatabányához messzebb lévő vállalkozások számára is. Az online könyvelésen belül könyvelői irodánk biztosítja a felhő alapú rendszert, melynek lényege, hogy a könyvelési és egyéb ügyviteli adatok egy központi szerveren vannak tárolva. Ez nem csak a könyvelői iroda, de az ügyfelei számára is lehetővé teszi, hogy interneten keresztül bármilyen számítógépről vagy okostelefonról elérhetőek legyenek az adatok. Létrehozunk egy dokumentumtárat, amire a könyvelés számára szükséges iratokat elektronikusan iktatjuk, tároljuk és rendszerezzük. Ez a rendszer segíthet, hogy bármilyen iratot, több évvel ezelőtti számlát és szerződést gyorsan, illetve könnyedén visszakereshessünk.

A távkönyvelés alatt, a vállalkozásoknak csak annyi a teendőjük, hogy feltöltik a bizonylatokat a dokumentumtárba, majd a könyvelő ezt látva elkönyveli, a megbeszélt határidőre. Így mindig naprakész könyvelése lehet egy cégének és nincs arra szükség, hogy a könyvelői irodába papírhalommal járjanak be. Ezek mellett még az is előnyös, hogy mi a Helyben-Távban Könyvelőirodánál ügyfeleink számára, olyan könyvelési csomagokat állítottunk össze, melyeken belül, csak azokért a szolgáltatásokért kell fizetniük, amikre valóban szükségük is van. Látogassa meg a helyben-tavban.hu weboldalt, ahol megtekintheti könyvelési díjainkat, majd kérjen árajánlatot, a 06-20-333-4444-es telefonszámon, vagy az info@helyben-tavban.hu e-mail címen. Személyes egyeztetésért, pedig keressen fel bennünket a tatabányai irodánkba, melyet a Boróka utca 7.-es szám alatt talál.