Klímaszerelő Szombathely térségében? Nem probléma!

Egy rosszul kiválasztott szakember megnehezítheti az életünket. A helytelenül telepített klímaberendezés nem működik megfelelően, romlik a hatásfoka, akár tönkre is mehet. A klíma hosszú távú befektetés, az első lépés a megfelelő szakember kiválasztása.

Klímaszerelő Szombathely 50 kilométeres körzetében? Tóth László több éves tapasztalattal, garanciával segíti a klímaberendezésre vágyó lakossági és ipari ügyfeleit. Az első hiba, amit egy rosszul kiválasztott szakember elkövethet, ha rosszul helyezi el a készüléket. A berendezést akusztikai, karbantartási, üzemeltetési szempontból megfelelő helyre kell telepíteni. Úgy kell megválasztani a kültéri egység helyét, hogy annak zaja ne zavarja a szomszédokat. Például az erkély felső sarkában az épületelemek „tölcsért” képeznek és felerősítik az ide telepített készülék hangját. Beltéri egység telepítésénél figyelni kell, hogy a levegő áramlásának semmi ne legyen az útjában.

A falban vezetett csövek szerelésére is figyelni kell. A rosszul bekötött csövek hibás használatot eredményeznek. Ha a beltéri egységhez képest akár 1%-ot is emelkedik a csővezeték a kültéri egység felé, akkor a kompresszorban cirkuláló olaj nem tud visszafolyni a kompresszorhoz és a cső dugulását eredményezi és a készülék tönkremegy. Gyakori hiba még a csővégek rossz peremezése. Ha a szakember rossz szerszámmal dolgozik, gyorsabb ugyan a szerelés, de néhány hónap használat után tönkre mehet a berendezés. A kültéri és  a beltéri egység is villamos hálózatra van kötve, ezért a szerelőnek rendelkeznie kell villanyszerelői alapokkal. Tóth László klímaszerelői és villanyszerelő szakképesítéssel rendelkezik, valamint F-gáz vizsgát tett, ami szintén a klímaszerelés fontos előírása. Keresse bizalommal a 06308428917-es telefonszámon, vagy a triplaklima.hu oldalon.