Kényelmes és gyors munka a Lector fordítóiroda által

Professzionális üzleti fordítással és már több mint 103 millió lefordított karakterrel várja az ügyfeleit a vállalkozásunk.

Fordítóiroda már 14 éves fennállásának köszönhető, magas szakmai tapasztalattal és szakképzett munkatársakkal rendelkezik. Legyen szó orvosi, műszaki vagy akár jogi dokumentumokról, a gazdasági és jogi szakképesítéssel rendelkező munkatársaink garantáltan 100%-os munkát biztosítanak a megrendelők részére. Számunka mindig első helyen áll az ügyfelek kéréseinek teljesítése, még akkor is ha hétvégi munkavégzésről van szó. A gyors fordítás minden üzleti szakfordítás esetén alapvető feltételnek számít. Ne feledkezzünk meg a professzionális munkavégzés mellett a kényelemről sem, melyben részesülhet, ha minket választ. A fordítások megrendelését előre egyeztetett árajánlat alapján online elküldheti, mi pedig a kész munkát szintén online e-mailben vagy letölthető formában kézbesítjük, a legrövidebb határidőn belül. A vállalatok esetén érdemes figyelemmel kísérni a különleges ajánlatainkat, melyben a hosszú távú szerződés is szerepel.

Amennyiben ezt megköttetik extra kedvezményekben részesítjük. Legyen szó üzleti dokumentumokról, orvosi papírokról, műszaki vagy pénzügyi szakfordításról, állunk rendelkezésére. Az adatainak biztonságáról és azok diszkrét bánásmódjáról teljes mértékben biztosítjuk. A dokumentumokat a honlapunkra egy biztonságos csatornán keresztül töltheti fel és le egyaránt, így elkerülve az esetleges illegális behatolókat. Amennyiben felkeltettük az érdeklődőst, akkor keressen fel bennünket a +36 1 321 15 16-os telefonszámon, illetve e-mailt is írhat az info@lector.hu címre. Válassza a gyors és minőségi munkát!