Kartaltex márkájú óvodai bölcsődei fektetőre textilek, vízhatlan frottír és sarok gumis steppelt lepedők matracvédők

Vízhatlan frottír használata a gyerek számára jó ötlet, mivel a kicsi továbbra is nedvesítheti az ágyat. A kiütések megelőzésétől az ágy és a matrac védelméig a vízálló frottír termékek számos előnnyel járnak.

Kartaltex márkájú óvodai bölcsődei fektetőre textilek, vízhatlan frottír és sarok gumis steppelt lepedők matracvédők óvodáknak, bölcsődéknek 52×120 cm és 58×133 cm méretekben. Weboldalunkon, a mrtextil.hu weboldalon megtalálhatja ezeket méghozzá a lehető legszélesebb választékban, kedvezményes áron, folyamatos akciókkal. Egy jó minőségű vízálló lepedőnek, vagy sarok gumis steppelt darabnak azonban KÖTELEZŐEN szerepelnie kell a listán, mert valóban megváltoztathatja az Ön és a kicsi életét. Ezekkel a vízálló lepedőkkel megelőzheti a kiütések kialakulását a gyerek bőrén. Mint azt Ön is tudja, a csecsemők bőre a legpuhább és legérzékenyebb, amely érzékeny a kiszáradásra és a kellemetlen érzésre. Egy jó vízálló frottír megakadályozhatja a nedvesség érintkezését a baba bőrével, így biztosítva a megfelelő védelmét és mentesíti mindenféle kiütéstől. Remek alternatívája a gumilepedőknek, amelyek viszont szintén jó megoldást jelentenek.

A vízhatlan lepedő másik hatalmas előnye, hogy képes megvédeni a babát mindenféle baktériumtól, portól és allergéntől. Ezek a lapok szerves anyagokból készülnek, így nem kell attól tartania, hogy felszívja ezeket a részecskéket. Miután a gyerek elalszik rajta, biztos lehet benne, hogy mélyen alszik! A lepedő kimosása után újszerű állapotú lesz! További részletekért és rendelésért keresse fel a mrtextil.hu-t, ahol betekintést nyerhet teljes kínálatunkba, hogy megtalálhassa a legjobb matracvédőket is óvodák és bölcsődék számára. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha kérdéseket tenne fel.