Ismerje meg Zacher András családfa készítő munkáját!

Bármilyen szakmáról, munkáról legyen szó, az ember tart tőle, hogy egy kókler szakit talál, aki csillagászati áron ímmel-ámmal végzi el a munkát. Ha Zacher András családfa készítőt bízza meg családja múltjának felkutatásával, akkor biztos lehet benne, hogy jó döntést hoz!

Családfa készítő munkája rendkívül komplex. Sajnos ebben a szakmában is vannak kevésbé tapasztalt, munkájukra kevésbé igényes szakemberek. Egy biztos, Zacher András lelkiismeretes munkát végez, amivel biztosan elégedett lesz a munka végeztével. A kutatás befejeztével a megrendelő egy jellemzően hat-nyolc méter hosszúságú nyomtatott családfa rajzot és egy 250-300 oldalas családkutatási dokumentációt kap kézhez, mely rendkívül részletesen mutatja be a felkutatott családtagokat és mindazt, amit az életükről tudni lehet. Például a családtagok születési- és lakóhelye, érdekességek a múltjukból, vallásuk, mesterségük. Tehát nem csupán néhány évszámot kap és születési helyet, hanem nagyon sok hasznos információt. Ezenkívül Zacher András egy több órás prezentáció keretein belül bemutatja a családfát Önnek, illetve családjának.

Ez azonban a munka vége, ennyire ne szaladjunk előre! A családfa készítés a fontos információk összegyűjtésével kezdődik. Minél több információt Zacher András részére kell bocsátani a munka kezdetén, hiszen sosem lehet tudni, hogy milyen apró információ morzsa segít eredményre jutni. Érdemes felkutatni a fiók mélyén rejtőző gyászjelentéseket, anyakönyvi kivonatokat és egyéb írásos dokumentumokat, melyek sokat segíthetnek. Ha szeretne többet megtudni családja múltjáról, akkor bizalommal ajánljuk Zacher Andrást! A családfa kutatással nem csak Ön, hanem családja is sokkal gazdagabb lesz! Bővebb információkat a zacherandras.hu weboldalon talál!