Házhoz szállítás: fókuszban a megbízhatóság

Manapság mér nagyon könnyen megoldható az, ha egy csomagot szeretnénk elküldeni valahová. Minden csomag esetén az alapkövetelmény, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a szolgáltatással.

Házhoz szállítás: fókuszban a megbízhatóság. Hogyha igénybe veszünk valamilyen szolgáltatást, mint például egy futárszolgáltatást, akkor az első és legfontosabb szempont a megbízhatóság. Természetesen azért, mert nem szeretnénk, hogy egy értékes csomagnak valami baja essen, vagy esetleg ne jusson el a címzetthez. Hazánkban több futárszolgálat is van, ezért fejtörést okozhat, hogy melyiket is válasszuk. Az MXP Futárszolgálat már több éve működik hazánkban és nálunk elsődleges szempont a megbízhatóság és a gyorsaság. Az elmúlt évek tapasztalata és a precíz munkavégzés eredménye egy magas nívójú cég, amely folyamatosan bővül és fejlődik. Minden itt dolgozó sofőr több éve dolgozik a szakmában és a szállításra használt autók kiválóan működnek.

A megbízhatóság és a biztonság szempontjából ez mind nagyon fontos. Az MXP futárszolgálatnál a csomagkiszállítás nagyon gyorsan és egyszerűen működik bárhol Magyarország területén. A csomagokat egy meghatározott helye és időpontban veszik át és másnap már a meg is érkezik a címzetthez. Az ügyfél igényeihez igazodva történik a felvétel feltételeinek megszabása. Minden csomag vonalkódos etikettel van ellátva, így elektronikusan is nyomon követhető a küldemény. Hogyha valami miatt nem sikerül kiszállítani a csomagot, akkor a következő szállítás díjmentes. Abban az esetben ha bármilyen kérdése lenne a szolgáltatásokkal kapcsolatosan, vagy bármi másról bővebb információkat szeretne megtudni, akkor hívja a + 36 30 497 66 55-ös, vagy a +36 70 336 60 29-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@mixpakk.hu e-mail címre.