Gumidefekt esetén kell-e szervizbe menni?

Az induláskor észlelt egyszer csak ellaposodott gumiabroncs nagyon kellemetlen lehet, és ez minden gépkocsivezető rémálma, viszont még ennél is van rosszabb, ha a gumidefekt akkor keletkezik, amikor éppen az autópályán vezet nagy sebességgel. Gumidefekt során rengetegen megijednek és nem tudják mit tenni, viszont azt tudnia kell, hogy ilyenkor a legjobb megoldás szervizbe menni ahol az autó jó kezekben lesz.

Gumidefekt esetén kell-e szervizbe menni? A válasz igen. A gumidefektnek számos oka lehet, viszont a leggyakoribb az az, hogy ráhajtunk valamilyen éles tárgyra ami egyszerűen kiszúrja az abroncsokat így pedig kiszökik belőlük a levegő. Ilyenkor azt kell tennie, hogy lassan és lágyan fékez nem pedig erőteljesen. Az is megtörténhet, hogy a defekt oka a túl nagy guminyomás vagy valamilyen anyaghiba. A gumiabroncs javításához szerszámokra és szakértelemre is szükség van, éppen ezért ha elviszi az autót a legközelebbi szervizhez az nagyon sokat segíthet, hiszen ott rendelkeznek a megfelelő eszközökkel ahhoz, hogy kellőképpen megjavítsák a gumiabroncsot.

Ha többet szeretne megtudni a gumidefektről és arról, hogy hogyan kell uralni a helyzetet és megoldania nélkül, hogy szervizbe kelljen menni, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t, hiszen itt mindent elolvashat majd erről a témáról, és sok másról is az autózással kapcsolatban. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a gumidefektről, vagy esetleg az egyik szolgáltatásunkról lenne kérdése nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 554 013 telefonszámot és mi visszajelzünk majd minden kedves érdeklődőnek. A gumidefekt egy igen kellemetlen dolog, de akár egyedül is könnyen megbirkózhat vele.