Fürdődézsa nagyon jó áron

Az inuasauna.hu weboldalon többféle méretben is lehet fürdődézsát rendelni, és ezeket a dézsákat mind fából készítjük, méghozzá nem is akármilyen fából, hanem válogatott alapanyagokból, például thermowood lucfenyőből, thermowood borovi fenyőből, cédrusból, cirbolyafenyőből, valamint vörösfenyőből. Ha többet szeretne megtudni az alapanyagokról akkor kattintson weboldalunkra.

Fürdődézsa nagyon jó áron rendelhető az inuasauna.hu weboldalon ráadásul itt megtekintheti referenciáinkat is és egyedi designnal rendelkező fürdődézsát rendelhet. A fürdődézsában csökkenhetnek az izomzati görcsök, hiszen a forró ülőfürdő csodákat képes művelni az izmokkal, illetve a belek izmaival is. Ha sós vizet alkalmaz a fürdődézsában akkor az segíti a vérkeringést is, valamint csökkenti az ízületi fájdalmakat is. Az a javaslatunk, hogy minimum 1%-os legyen a víz koncentrációja, tehát száz liter vízhez érdemes minimum egy kg sót használni. Ha igazi sófürdőre vágyik, akkor használjon nagyobb himalájai kősó darabokat és a hatás, valamint az élmény mesebeli lesz.

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a fürdődézsákról, vagy ajánlatot szeretne kérni erre is van lehetősége, csak látogassa fel bátran weboldalunkat az inuasauna.hu-t, hiszen itt megtekinthetőek az árak és az illusztrációk is. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a fürdődézsákról és azok kiszállításáról akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@inuasauna.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 935 8261 telefonszámot és csapatunk választ ad majd minden feltett kérdésre. Egy fürdődézsával nagyon sokat dobhat lakása kinézetén, ráadásul ezekben a dézsákban egy igazi élmény minden fürdés, tehát érdemes szert tenni egyre.