Eneos olajok az alkatreszek.hu weboldalán!

Az Eneos olajok Japánból származnak, méghozzá a piacvezető cég, a JX Nippon Oil legminőségibb termékei. Ezek az olajok kiválóan tükrözik a japán kreativitást és a műszaki tudást és szakértelmet is. A Nippon Oil Corporation egyszerre látja el a termelési, kutatási, forgalmazási és marketing tevékenységeket is, a termékek pedig főleg olajból, földgázból és ezekhez kapcsolódó termékekből készülnek.

Az Eneos olajok autókhoz rendkívül híresek és közkedveltek Japánban, Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában is. A Forma1-ben, a Super GT-ben valamint a Dakar rallykon is ezeket az olajokat használják, és ezek soha nem okoztak csalódást. Az egyik legmagasabb minőségű Eneos olaj az Eneos 5W-40 Sustina amely 4 literes kiszerelésben kapható. Ez az olaj akár 1 nap alatt is beszerezhető és 44%-os kedvezménnyel kapható webáruházunkban, az alkatreszek.hu-n. Ez a világ egyik legstabilabb viszkozitású olaja, még a legszélsőségesebb hőmérsékletekben is tökéletesen helyt áll. A legnagyobb fagyokban is folyékony marad, így a botor belső kopását is megakadályozza. Az olaj teljes mértékben szintetikus, és ként sem tartalmaz, így minőségileg egyáltalán nem romlik az olaj.

Az Eneos 5W-40 Premium Hyper is egy minőségi olaj, amely szintén egy szintetikus olaj, és megfelelő választás lehet akár a modern direkt befecskendezős dízel motorokhoz is. Amennyiben többet szeretne megtudni az Eneos olajokról vagy alkatrész webáruházunkról, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t, ahol a teljes Eneos olaj kínálat átböngészésére is lehetőség van. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és barátságos csapatunk minden kedves vásárlónk kérdésére készségesen válaszol.