Elf motorolaj kedvező áron!

Az Elf motorolaj tagja a Total energiaipari vállalatnak. Az Elf motorolaj arra törekszik, hogy kielégítse az emberek energiaigényeit fenntartható módon. Az Elf motorolaj a világ negyedik legnagyobb olaj vállalata, és a vegyszergyártásban is kiemelkednek. Több mint 130 országban működnek, és alkalmazottaik száma már meghaladta a százezret.

Az Elf motorolaj gyártás mellett felöleli az olajipar minden ágazatát, például a nyersolaj, illetve a földgázkutatást és kőolajtermékek szállítását is. Az Elf 10W-40 Competition 700 STI egy szintetikus bázisú motorolaj, amely magas teljesítményű. Korszerű dízel- illetve benzinmotorokhoz egyaránt használható, kenése tökéletes lehet városi, autópálya, valamint országúti közlekedésekben is. Hidegindításkor tökéletes kenést biztosít, és képes meghosszabbítani a motor élettartamát is. Megvédi a motort a túlzott kopástól, és magas védelmet nyújt minden más alkatrésznek is. Kiváló oxidációgátlás és termikus stabilitás is jellemzi. Ez a típusú motorolaj most 28%-os kedvezménnyel megvásárolható az alkatreszek.hu webáruházban.

Az Elf Evol 700 ST 10W40 szintén egy minőségi motorolaj, amely nehéz körülmények között is jól megállja a helyét és minden évszakban használható benzinmotorokhoz és dízelmotorokhoz is egyaránt. A motorolaj akár 1 munkanap alatt is beszerezhető. Amennyiben többet szeretne megtudni az Elf motorolajokról, vagy alkatrész kínálatunkat tekintené meg teljes egészében, akkor látogassa fel bátran weboldalunkat az alkatreszek.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik alkatrészről, akkor mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 62 468 444 telefonszámot, és barátságos csapatunk minden kérdésre válaszol.