Életjáradék típusok mindenkinek

Az életjáradék olyan terv, amely segít egy rendszeres fizetésben részesülni egy életen át egyösszegű befektetés után. Az életbiztosító társaság befekteti az egyén pénzét, és visszafizeti az ebből származó hozamokat.

Életjáradék elérhető az eletjaradekhivatal.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent az életjáradékokról és az árakról. Azonnali életjáradéktervek: nincs felhalmozási szakasz, és a terv már a megszolgálási szakasztól kezdve működik. Egyösszegben vásárolják meg, és a járadék kifizetése azonnal megkezdődik vagy korlátozott ideig tart, de akár egész életen át lehet igényelni. Halasztott járadék: ezek azok a nyugdíjprogramok, amelyekben a járadék egy bizonyos dátum után kezdődik. Ez tovább osztható a következőkre: felhalmozási szakasz – ez az a szakasz, amikor elkezd befektetni és készpénzt felhalmozni, és attól a naptól kezdődik, amikor először fizet prémiumot. Vállalkozási szakasz – ez az az idő, amelytől kezdve nyugdíj formájában megkapja a biztosítási juttatásokat.

Életjáradék: rendszeres (havi/negyedéves/éves) járadék kifizetéseket kap a rendszertől, amíg él. A járadék halála után leáll. Életjáradék a vételár visszatérítésével: Halála után továbbra is rendszeresen kap járadékot. Ezt követően a biztosító visszaadja a kezdő összeget, amelyet a járadék megvásárlására használtak fel a családtagok. Ez egy jó lehetőség azok számára, akik örökséget akarnak maguk mögött hagyni. Garantált időtartamra fizetendő járadék: a járadékot garantált időtartamra kell fizetni, mondjuk 5, 10 vagy 15 évre, még akkor is, ha a járadékot vásárló személy meghal. Az életjáradék a járadékos halálakor vagy a garantált időtartam lejártakor leáll, attól függően, hogy melyik következik be később. Amennyiben még több részletet tudna meg keresse fel az eletjaradekhivatal.hu weboldalt.