Diavetítő játék olcsón

A játékok manapság egyre modernebbek, így a játék áruházakba lehetősége van megvásárolni azt a darabot, amelyet gyermeke megálmodott. Hasznos, olyan játékokat vásárolni, amellyel az egész család szórakozni tud, és ez által több időt tölthetnek együtt. A diavetítő játék gép felejthetetlen pillanatokat okoz a családtagok számára.

A diavetítő használata egyszerű, és a segítségével bármilyen képeket ki tud vetíteni. A gép segítségével a képnézegetés érdekesebb lesz, mivel a mindennapok során nem használunk ilyen készüléket. A gép fókusz pontja állítható, 130cm nagyságig vetíthetőek vele a képeket. Ez a különleges játék 4 darab elemmel működik, de adapter segítségével hálózathoz is lehet csatlakoztatni. Természetesen a készülékhez megkapja az adaptert is, hogy lehetősége legyen eldönteni, hogy milyen módon szeretné működtetni a diavetítőt. A készülék modern technológia szerint készült, ezért leddel van felszerelve, ami azért hasznos, mert hosszabb életű, mint a hagyományos izzók. Működése a régi szalagos filmek segítségével valósul meg, amelyeket megvásárolhat onnan, ahonnan a diavetítőt.

Vásároljon gyermekének, családjának diavetítő játék gépet a www.jatek-webaruhaz.hu weboldalról. A készülékhez ajándékba adunk önnek egy darab Vuk-ot, és egy diafilmet. A diavetítő kedvező áron lehet az önné, és teljesen ingyen otthonához szállítjuk. Bátran keresse fel oldalunkat, és bővebb információt talál a termékkel kapcsolatban. Ha kérdései vannak, akkor bizalommal tárcsázza a +36 (70) 64-96-396, vagy a +36 (70) 93-33-708 telefonszámok egyikét, és munkatársaink szívesen válaszolnak önnek. A diavetítő segítségével felidézhetik az emlékeket képek formájában, és a család ez által boldog perceket fog együtt átélni!