Bankjegyszámlálók széles választéka

A bankjegyszámlálók ma már egyre nagyobb választékban elérhetők, így aki szeretné megvásárolni, annak nincs könnyű dolga. Ma már számos különféle típus létezik, így érdemes tájékozódni vásárlás előtt, hogy a legjobb döntést hozza meg.

Bankjegyszámlálók széles választéka várja a banktechsafe.hu webáruházban! Manapság számos különféle típusú bankjegyszámláló létezik. A legegyszerűbb típusok csak számoló funkcióval rendelkeznek, vagyis megszámolják a behelyezett bankjegyeket. Az ilyen bankjegyszámlálók tökéletesek arra az esetre, ha kizárólag a behelyezett bankjegyek számára vagyunk kíváncsiak, eredetiség vizsgálatra pedig nincs szükség. A komolyabb bankjegyszámlálók már hamisítvány felismeréssel is rendelkeznek. Az adott gép kialakításától függ, hogy milyen vizsgálati módszerrel rendelkezik a gép. Abban az esetben, ha a gép hamis bankjegyet észlel, akkor megáll a számlálásban és sípoló hanggal jelzi, hogy problémát észlelt.

A legmodernebb gépek, talán úgy is fogalmazhatunk, hogy a csúcskategóriás gépek nem csak a behelyezett bankjegyek számát képesek megszámlálni, hanem fel is ismerik azokat, vagyis a pontos értéket is képesek megállapítani. A profibb képek a különféle valutákat is képesek külön megszámolni és a kijelzőn megjelenik a pontos összeg, hogy miből mennyit számolt. Ezeknél a gépeknél a hamisítvány felismerés is jóval fejlettebb, mint más egyéb gépeknél. Ezek a gépek akár fényképet is készítenek a bankjegyekről normál és infra tartományban és a felvételek akár USB tárolóra el is menthetők. Bővebb információkat a banktechsafe.hu webáruházban találhat, ahol ráadásul a bankjegyszámlálók széles választékát is megtalálja. Kérdés esetén a webáruházban található elérhetőségeket ajánljuk.