Baby Shark Cápa család zenélő plüss – Apa cápa

A cápa egy félelmetes állat, kivéve abban az esetben, ha egy kedves plüssről van szó, mely énekelni is képes. A Baby Shark Cápa család tagjai egyáltalán nem félelmetesek, sokkal inkább mókásak. Ráadásul kellemes plüss anyagból készültek, így jó érzés a gyermeknek ölelgetni, hozzábújni a plüsshöz.

Baby Shark Cápa család zenélő plüss – Apa cápa – A Baby Shark dal igazán mókás, így, ha a gyerek szereti, akkor mindenképp érdemes beszerezni a Baby Shark Cápa család zenélő tagjait. Sok szülő, nagyszülő, rokon szeretne valamilyen különlegességet vásárolni a gyereknek a jól megszokott plüssmackó helyett. Ha már Dunát lehet rekeszteni a gyerek szobájában a plüss mackókból, akkor érdemes plüss cápát vásárolni. A nem megszokott plüss nem csak azért fog nagy sikert aratni, mert nem mindennapi, hanem azért is, mert a pocakját megnyomva zenélni kezd. Mi lehetne vidámabb egy zenélő plüssnél? A gyerek biztosan nem fog tudni ellenállni a pihe-puha anyagnak és előszeretettel fogja magához ölelni a plüss cápát. A hasát megnyomva pedig a plüssel énekelheti a Baby Shark dalt! Ha nincs ötlete mivel lepje meg csemetéjét, akkor érdemes a Baby Sark Cápa családot választani, biztosan nem fog vele rossz döntést hozni!

A Baby Shark Cápa családnak három tagja van, Baby Shark bébi cápa, anya cápa és apa cápa. A Baby Shark Cápa család minden tagja zenél. A legjobb, ha a gyerek összegyűjti a teljes cápa családot. A plüssben cserélhetőek az elemek, továbbá több, mint háromezerszer lehet lejátszani a Baby Shark dalt. Ha szeretné megvásárolni a Baby Shark Cápa család bármely tagját, akkor érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahonnét meglehet rendelni a játékokat. A webáruházban természetesen bővebben tájékozódhat, valamint képeket is talál a játékokról és elérhetőséget is!