Az M4-en a jégkorong bajnokság is megtalálható

Az Erste Liga (korábban MOL Liga) egy nemzetközi jégkorongliga, amelyet magyarországi és romániai székhelyű klubok számára szerveznek. Ezt az Erste Bank Hungary támogatja. Az Erste Ligát megtekintheti a musor.tv weboldalon.

M4 sport műsor teljes egészében elérhető a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és megtudhatja azt is, hogy az Erste Ligát mikor nézheti meg. A magyar csapatok által lejátszott mérkőzések beleszámítanak a Magyar Nemzeti Bajnokságba az OB I Bajnokságban. A román csapatok a Liga Naţională román nemzeti bajnokságban is versenyeznek. Az első szezonban a bajnokság hat magyar és négy román csapatból állt. 2009–10 -ben a csapatok száma öt magyar és két román csapatra csökkent. Az alapszakaszt követően döntő négyes rendszerben döntöttek a győztesről. A Budapest Stars a döntőben az Újpesti TE-vel találkozott, miután legyőzte az SC Csíkszeredát, illetve a DAB-Doclert. Az Újpest kezdte jobban a mérkőzést, és másfél perc után megszerezte a vezetést. Az események azonban fordulatot vettek, és körülbelül két órával később a Budapest Stars emelte fel a trófeát, miután 3–1-re megnyerte a mérkőzést.

A 2010–2011 -es MOL Liga szezon a harmadik jégkorongbajnokság volt a magyar és román csapatok számára. Ebben a szezonban kilenc csapat vett részt, köztük a címvédő Vasas Budapest Stars, az Erste Bank Eishockey Liga második csapata, a SAPA AV19 Székesfehérvár és a HSC Csíkszereda Székelyföldről. A 2011–2012-es MOL Liga szezon a nemzetközi jégkorongbajnokság negyedik kiadása volt magyar és román csapatok számára. A Vasas HC visszavonulását követően a szezonban nyolc klub alkotja a mezőnyt, köztük öt magyar és három román. További részletekért keresse fel a musor.tv-t, itt megtalálhatja majd a teljes műsorújságot és azt is, hogy hány órakor kezdődnek a sportesemények.