Az irodák komfortosabbá tételéhez a legjobb ötlet az irodai szőnyeg!

Az iroda a munkahelyünk. Életünk jelentős részét töltjük itt. Nem lehet lényegtelen, hogy ez a környezet milyen energiákkal átitatott. A nem megfelelő, kényelmetlen, hideg, rideg, egészségtelen munka közeg negatív hatással lesz egészségünkre és persze a munkánk teljesítményére is kihat. De ennek nem kell így lennie és komfortosabbá tehetjük irodánkat több mindennel is. Ha már csak a padlózaton javítunk, tettünk egy lépést az iroda otthonosabbá tételéhez.

A legjobb választás a kényelmes padló burkolatra az irodai szőnyeg. Ennek több típusa is van. Az iroda méretétől függően burkolhatunk irodai padlószőnyeggel, de választhatjuk a szizál irodai szőnyeget is.

A szizál irodai szőnyeg nagyon jó választás, mert strapabíró, nagy igénybevételű és forgalmú irodákban is megállja a helyét. Kopásállósága ennek az irodai szőnyeg típusnak rendkívüli. Nem tesz kárt benne az irodai görgős székek használata sem és magas sarkú cipő barát.:) A szizál irodai szőnyeg nagyon könnyen tisztítható, hiszen egy rövid szálú szőnyegről beszélünk. Az irodai szőnyegválasztásnál ez egy nagyon lényeges szempont. Emellett sűrű és tömör szövésű, ami ellenállóvá teszi. A szizál irodai szőnyeg természetes hatású, így barátságos légkört tudunk teremteni vele.

Az irodai szőnyeg a több emeletes irodaházak esetében azt hiszem, hogy elengedhetetlen. Csillapítja ugyanis a zajt, tompítja a léptek zaját. Ez főleg a nagyobb forgalommal rendelkező irodaházak esetében nagyon lényeges. Ha viszont irodai szőnyeg burkolat van az irodahelyiségekben, ez nem lesz zavaró hatással munkánk elvégzésében.  Nem is gondolnánk, hogy mennyi tényezőre kell figyelnünk, amikor egy irodaházat megtervezünk az alapoktól, egészen a berendezésig.

Egy irodai szőnyeg is lehet stílusos és hangulatos. Nem kell annak szürkének és feketének lennie. Egy világos árnyalatú, bézs-barna színű irodai szőnyeg kisebb irodákba nagyon jó választás, mert nagyítja a teret és tényleg rendkívül hangulatossá varázsolható vele a legzsúfoltabb iroda is.

Egy első osztályú, magas minőségű irodai szőnyeg hosszú éveken keresztül jó szolgálatot tesz majd értünk. Hozzájárul legnagyobb kényelmünkhöz, irodai teljesítményünkre pedig pozitív hatással lesz. Higgyük el, a befektetés megtérül.

Irodai padlószőnyeget tehát minden irodába!