Antibakteriális kilincs használata most különösen fontos

A vírusok és baktériumok elleni védelmet nagyon fontos komolyan venni, de a járvány megmutatta, mi történik, ha nem teszünk meg mindent annak érdekében, hogy megvédjük magunkat. A nyílászárók erre is jó megoldást kínálnak – ismerkedjünk meg az antibakteriális kilincsek számos előnyével.

Forduljon hozzánk itt a peto-nyilaszaro.hu weboldalon és tudjon meg mindent ezekről a szuper antibakteriális kilincsekről.

A 2020-as év a vírusok elleni védekezésről szólt, és állandóan ezt a három legfontosabb tanácsot hallottuk: távolságtartás, maszk viselése, valamint a kezek rendszeres és alapos mosása. Ez utóbbi a legfontosabb ha a kilincsekre kerül a sor, mivel a legtöbb esetben egy kilincset használunk az ajtó kinyitására, amely alkalmas a fertőzések terjesztésére. De ez nem áll fenn antibakteriális fogantyúk használatakor! Ezek a modern, antibakteriális megoldások jól használhatók minden épületben, kültéren és beltéren egyaránt. Az acéleszközök antibakteriális felületét hosszú távú hatékonyság jellemzi, amely gátolja a baktériumok szaporodását, miközben tisztítószerekkel bátran tisztítják őket, anélkül, hogy ezt a képességet veszélyeztetnék. Azáltal, hogy a megoldást biztonságossá teszi az emberek és a környezet számára, jó szolgáltatást nyújt a jelenlegi helyzetben.

Az antibakteriális felület különösen fontos nyilvános helyeken, ahol ugyanaz a kilincs kerül mindenki kezébe, ott vannak a kereskedelmi egységek, irodák, gyárak, középületek – hogy csak néhányat említsünk. De mivel a betegség terjedhet a családtagok körében, az otthonunkban lévő ilyen kilincsek védelmet is nyújtanak, csökkentve a betegség kialakulásának esélyét. Az antibakteriális bevonat beltéri és kültéri kilincsekhez és ajtókioldó gombokhoz is használható. Az alapszínek a fehér, a mélyfekete és a rozsdamentes acél, de krémfehér, szürkésbarna, ezüst, gyöngy arany és antracit színben is kaphatók. További részleteket a peto-nyilaszaro.hu weboldalon.