A multivitamin hatása egyértelmű

Egyes orvosok szerint a multivitaminok ellensúlyozhatják az emberek étrendjének hiányosságait. Sokak szerint nem hatékonyak az egészségére mégis számos tanulmány alátámasztotta már az ellenkezőjét.

Multivitamin hatása elolvasható teljesen ingyenesen a vegnum.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg többet a multivitaminokról és nálunk akár rendelhet is. A multivitaminok biztonságos, olcsó módjai annak, hogy az emberek biztosak legyenek abban, hogy elegendő mennyiséget kapnak a sok egészséghez hozzájáruló vitaminból. Ez nem azt jelenti, hogy a multivitaminok bármilyen módon helyettesíthetik az egészséges étrendet, vagy hogy fontossági sorrendet képviselnek más olyan fontos lépések helyett, amelyeket az embereknek meg kell tenniük, például kerülniük kell a dohányzást, rengeteg fizikai tevékenységet kell fenntartaniuk, az egészséges testsúlyukat meg kell tartaniuk és csak mérsékelten szabad alkoholt fogyasztani. De mivel a mai felnőttek többsége nem kapja meg az összes vitamin optimális szintjét, a multivitaminoknak szerepük van az egészség megőrzésében.

Különösen hasznosak lehetnek a jobb étrenddel nem megoldható vitaminhiány leküzdésében. Például néhány D-vitamin az étrendből származik, de a legtöbbet úgy állítják elő, hogy a bőrt napfénynek tesszük ki. Az emberek többségének a D-vitamin szintje nem megfelelő, és ez számos egészségügyi hatáshoz vezethet, beleértve a csont- és izomerő csökkenését, valamint a különböző rákos megbetegedések nagyobb kockázatát. Egy másik példa a B-12 hiány. Sok idős egyén nem kap elegendő mennyiségű vitamint étrendje megfelelő mennyisége ellenére, mert hiányzik belőlük a B-12 felszabadításához szükséges gyomorsav. A multivitaminok megoldják ezt a problémát. Tudjon meg többet ezekről a vegnum.hu weboldalon.